Ebeveynler İçin En İyi Telefon Takip Programı


Kategoriler: Tanıtım Yazıları
Cepokul

Telefon takip uygulamasının günümüzde pek çok ebeveynler tarafından merak edildiği bilinmektedir. Günümüzde tablet ve telefonlar erken yaş aralığına inmektedir. Bu nedenle çocukların hangi uygulamaları ve programları takip ettiği merak edilmektedir. Bu yüzden ebeveynler için birçok takip programı bulunmaktadır. Bu programlar sayesinde çocukların hangi sosyal medya platformlarını kullandıkları veya hangi programla bakıldığı kolay bir şekilde izlenmektedir.

Telefon Takip Uygulaması Nedir?

Son yıllarda teknolojik gelişmeler ile beraber erken yaşta telefonlar ile tanışılmaktadır. Günümüzde neredeyse herkesin elinde bir telefon veya tablet bulunmaktadır. İnternet sayesinde bilgi edinilmektedir. Fakat artık sadece bilgi edinmek değil artık küçük yaşlarda sosyal medya platformları da kullanılmaktadır. Ebeveynler çocuklarını korumak için takip programı arayışında olmaktadır. Bu amaç doğrultusunda birçok ebeveynler için en iyi telefon takip uygulaması bulunmaktadır.

Takip programları gizli bir mod ile çalışarak karşı tarafın haberi olmadan takip edilmesini sağlamaktadır. Günümüzde genellikle herkesin elinde internete erişim sağlayan telefon veya tabletler bulunmaktadır. Fakat bu durum çocuklar için bazı zamanlarda sakıncalı olmaktadır. Bu nedenle çocukların hangi platformlara girdikleri ve internette ne izledikleri araştırılmaktadır. Bu da takip programları ile gerçekleşmektedir. Takip programları ücretsiz bir şekilde girilebilmektedir.

Aile Takip GPS Konum Programı

Bu program ile aile üyelerinin konumları anlık olarak takip edilmektedir. Bu uygulama kayıt gerektirmemektedir. Pratik bir uygulama olması sebebi ve yüksek oranda doğru sonuç vermesi sebebi ile çok sık tercih edilmektedir. Aile Takip GPS Konum programı ile kullanıcıların hangi konumda olduğu görülmektedir. Popüler bir uygulama olan bu program ile kullanıcı doktu özellikle sunmaktadır.

Screen Time App Takip Programı

Hem eğitim hem de eğlenmek için sunulan dijital kanallarda çocuklar belli zaman aralıklarında yer almaktadır. Screen Time uygulaması ise telefon etkinliklerini izlemektedir. Böylece Cihazın ne kadar sürede kullanıldığı tespit edilmektedir.

Ayrıca kelime grupları veya anahtar kelimeleri ile bildirim alınmaktadır. Böylece telefonun zararlı kullanımının önüne geçilmektedir. Bununla beraber bu program sayesinde sosyal medya platformlarına erişim engellenmektedir. Screen Time ile mesaj ve gönderi kontrolü de yapılmaktadır.

Qustodio Free ile Çocuk Takip Uygulaması

Qustodio Free ile farkı işletim sistemleri üzerinden uygulama çalışmaktadır. Bu uygulama kullanıcı dostu ara yüze sahip olmasının yanı sıra pek çok bilgi de vermektedir. Qustodio Free ile mesajlar, çağrılar, uygulamalar ve oyunlar da takip edilmektedir.

Uygulama ücretsiz olarak sunulmaktadır. Fakat ücretsiz bir şekilde sadece bir kullanıcı izlenmektedir. Daha fazla kullanıcı eklemek için programın premium versiyonu satın alınmaktadır. Bu sayede ebeveyn kontrolü programının tam versiyonuna erişilmektedir. Diğer gelişmiş özelliklerde de yararlanılmaktadır.

Pure Web Çocuk Takip Uygulaması

Çocuk takip uygulamaları içinde Pure Web çok sık tercih edilmektedir. Çocukların erişime kısıtlanması ve güvenli internet kullanımı sağlanmaktadır. Bu uygulama ile kara ve beyaz liste oluşturulmaktadır. Bu sayede hangi sitelere erişim sağlanacağı belirlenmektedir. Kara listeye eklenen sitelere erişim engellenmektedir. Ayrıca Pure Web sayesinde çocukların kendi yaş gruplarına uygun olan içeriklere erişilmesi sağlanmaktadır.

Safe Family Ebeveynler için Kontrol Uygulaması

Çocuk izleme programı olarak Safe Family kolay bir şekilde kullanılmaktadır. Bu uygulama diğer seçeneklerden farklı olmaktadır. Burada Safe Family istenmeyen kategorideki uygulamaların indirilmesine ve izlenip kullanılmasına engel olmaktadır. Engellenmiş olan bir uygulama veya program indirilir ise telefondan otomatik bir şekilde kaldırılmaktadır.

Bu programlar sayesinde çocukların internet üzerindeki erişimleri kolay ve ücretsiz bir şekilde takip edilmektedir. Telefon takip uygulamasının bu anlamda ebeveynlere büyük ölçüde faydası bulunmaktadır.


Liselere Giriş Sınavı (LGS)
5 Haziran 2022 Pazar

Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)
18 Haziran 2022 Cumartesi

Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)
19 Haziran 2022 Pazar